top of page
Search
  • fotokursonline123

Ta dina bästa fotografier utanför

Updated: Oct 15, 2021

Som många fotografiska konstnärer vet, oavsett om de är experter eller nybörjare, påverkar utomhusförhållandena dina fotografiers karaktär. Klimatet och solens situation på himlen kan dramatiskt påverka dina fotografiers karaktär. Ett stort antal av oss har vunnit för att inte ta fotografier vid specifika tillfällen med motiveringen att resultaten vi har åstadkommit har varit desillusionerande. Uppenbarligen, eftersom vi kan ta så många fotografier som vi vill med våra avancerade kameror utan ekonomiska resultat, gör det ingen skillnad så mycket om en del av fotografierna vi tar rensas ut eller har skuggor över individers utseende. Vid det här laget är det användbart att inse hur man håller sig borta från hemska utomhusfotografier så att vi inte missar det en gång i ett blåmånskott.


Fantastisk solnedgång utan dimma kan släppa loss förödelse på dina fotografier. Det fasta ljuset gör att motivets ansikte och landskapet verkar rena och kan orsaka svaga skuggor. Det här är en mycket besvärlig tid att fotografera. Ge dig en SLIM -kamera med en glimt under denna tid. Detta kommer att upplysa motivets ansikten vilket minskar skuggorna. Se till att hela tiden ha solen bakom dig när du tar bilden, ta inte med bilden i solen. Fantastiskt dagsljus kan verkligen vara användbart för fotografier som innehåller vatten, som en grund sjö, eftersom solen kommer in i vattnet och ger dig en fascinerande chans till nedre delen av sjön eller havet. Undersökning med den mycket kontrasterande inställningen på din kamera, eftersom detta kan minska det rengjorda utseendet du får med skuggfotografering och solen.



Molniga dagar ger fotografen mindre möjlighet att ha en chans till den vackra blå himlen, men ge stora friheter att ta bilder utan de brutala resultaten av den fantastiska solen. Det strålande ljuset från molnig dag ger tillräckligt med regelbundet ljus som är det bästa ljuset för fotografering. Detta är en rolig chans att ha chanser att se, och dessutom individer. Prövning med utnyttjande av din eld för din


representationer, eftersom en glimt för det mesta lyser ansikten behagligt.



För mer information.:-


16 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page