top of page
Search
  • fotokursonline123

Sorter av normala problem att behandla i en bild för fotoredigerare

Updated: Oct 15, 2021

Bilder liknar faktiskt snöflingor: Inga två bilder är något liknande. Det finns några typer av problem som vi upplever igen och igen i våra datoriserade bilder som röda ögon, avancerat uppståndelse, fruktansvärd öppenhet, dolda bilder och avledande komponenter. Att lösa dessa problem går långt mot att uppgradera dina datoriserade bilder i huvudsak. I detta kommer vi att undersöka de fem normala frågorna som kan hanteras av fotoredigerare, trots hur vi ska behålla dem hela tiden.


1. Löser problem med röda ögon


Du kommer vanligtvis att se de röda ögonen svaja i minskat ljus när motivets ögon i stort expanderar för att släppa in så mycket ljus som rimligen kan förväntas. Ljuset går genom de öppna eleverna och hoppar bort från ögats baksida, som efter det ser rött ut när du använder den datoriserade kamerasträngen. ute i strålande dagsljus.


Första försöket att ta bilderna i solsken för att begränsa förekomsten av röda ögon, eller inuti nästan ett fönster där du har normal belysning. Tänd rummet genom att tända var och en av lamporna, om du pekar på bilden under kvällen. Din avancerade kameras inställning för röda ögon kan hjälpa, men det är allt annat än en extremt hållbar fix. I sådana situationer kan du använda de röda ögonapparater som finns i din fotoförvaltare #1 för att eliminera det röda.



2. Clamour Minska


Det finns några fotoredigerare som kan hjälpa dig med att effektivisera dina fotografier Om du inte kan hålla dig borta från lite skrik Dessa projekt stödjer och tänker på någon uppståndelse minskar kanal.


I Adobe Photoshop Components kan du välja Filter Brus Minska rörelse från menyn. Trots det bör du vara försiktig med att begränsa uppståndelse och eliminera betydande finesser i bilden.


Ett annat val är att checka ut till ett oberoende program för att minska uppståndelser.


3. Ändring av fruktansvärd öppenhet med böjningar


Några bildredigerare följer med ett alternativ för Bends -apparater som gör att du kan ta itu med ditt fotografis öppenhet genom att ändra prakt och skillnad. Du kan ändra mellantonerna, skuggorna, precis som funktionerna i ett fotografi autonomt.



För mer information.:-


11 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page